2015. december 21., hétfő

Hangoskönyvek a Samsungtól gyerekeknek

Képtalálat a következőre: „bookr kids mesetár”

Idén karácsonykor a Samsung Magyarország és a BOOKR Kids a mesék csodálatos világába kalauzolja kisgyerekes felhasználóit. A Galaxy E tableteken előretelepítve, valamint a Samsung Galaxy Store-ban is megtalálható a Magyarország első számú, díjnyertes mesealkalmazása, a BOOKR Kids, amelyben több mint 80 interaktív történet olvasható-hallgatható.
Képtalálat a következőre: „bookr kids mesetár”
A Samsung- felhasználók regisztrációjukat követően egy egy hónapos előfizetést kapnak ajándékba, így korlátlanul válogathatnak a szebbnél szebb mesék között. A BOOKR Kids alkalmazásban található Samsung könyvtárából pedig ingyenesen ajánlott olvasmányokat tölthetnek le a már iskoláskorú olvasók, tele extrákkal, olvasónaplóval, játékokkal. Így elevenedik meg a VUK, a Kerge ABC, A kis herceg vagy a János vitéz. Az interaktív történetek hangjátékként is élvezhetők, hiszen minden történetnek egy híres színész kölcsönözte a hangját, többek között Reviczky Gábor, Básti Juli és Szacsvay László. Ám a Mesemondó funkció segítségével, a családjából bárki elmesélheti kedvenc történetét, amely később is visszahallgatható a beépített hangrögzítő segítségével.
Képtalálat a következőre: „bookr kids mesetár”
A BOOKR Kids Mesetár folyamatosan bővül, minden héten egy új mese érkezik a polcokra. Albert Einsteing útját követve:  “Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked intelligens legyen, olvass neki tündérmeséket. Ha azt szeretnéd, hogy még intelligensebb legyen, olvass neki még több tündérmesét."
Éljenek a mesék! Boldog karácsonyt!
Képtalálat a következőre: „bookr kids mesetár”
Ingyenes applikáció letöltés Samsung felhasználóknak tabletre, okostelefonra: http://www.samsungapps.som/appquery/appDetails.as?appId=hu.bookrdigial.bookrkids&cntyTxt=216

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése