2015. április 20., hétfő

Peer Nyholm:Európaiak

A Könyvfesztivál egyik vendége az a dán újságíró, aki végigutazta Európát, hogy a végén egy könyvben összegezze, mintegy bemutatva, tükröt tartva, kik vagyunk mi, itt Európában.Per Nyholm dán publicista lesz a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál egyik vendége, 
akinek tavaly jelent meg a kiadócsoportunkhoz tartozó M-érték Kiadó gondozásában az Európaiak - Utazás Európa emlékezetébe című könyve.

A kötet nagyon érzékeny és személyes hangú beszámoló  emberekről, élményekről és gondolatokról, a távoliról és a közeliről – Európa városairól, tájairól, történelméről és megannyi kultúrájáról.
Az Európaiak figyelmesen és kritikusan ábrázolja kontinensünket és lakóit Írországtól Oroszországig, Ciprustól az Északi-fokig. 
Per Nyholm újságíró és Carsten Ingemann fotós két éven át, több mint 100 000 kilométert megtéve járták Európát, és keresték az európaiság lényegét.

2015. április 25-én (szombaton)

15.30-16.00 óra között Per Nyholm dán újságíró, az Európaiak - Utazás Európa emlékezetébe című kötet (M-érték Kiadó) szerzője dedikál
az Észak-európai országok standján. (B épület, 4. stand)Exkluzív interjú itt olvasható:

http://humanamagazin.eu/rovatokmenu/rovatok/kultura/item/2427-utazas-europan-keresztul-per-nyholm-europaiak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése