2015. április 10., péntek

Charles Martin:A megváltás reménye

Jubileumi, 10. magyarul megjelent könyvvel ünnepli a kiadó a neves szerzőt.Charles Martin: A megváltás reménye

Charles Martin - A megváltás reménye
A sztori:Tizenkét évvel ezelőtt Matthew Risingnak mindene megvolt, amit csak kívánhatott. Középiskolai szerelmével, Audrey-val az oldalán ragyogó karrier várt rá profi amerikaifutball-játékosként. Ám egyetlen pillanat alatt elveszített mindent a hírnevét, a szabadságát és a számára legfontosabbat: élete szerelmét , amikor kétségbevonhatatlannak tűnő bizonyítékok alapján elítélték egy borzalmas bűntényért, amelyet valójában el sem követett.
Szabadulása után Matthew visszatér szülővárosába, ahol nemcsak az ellenséges légkörrel kell megbirkóznia, de azzal is szembesülni kényszerül, hogy Audrey szinte belerokkant a történtekbe, és látni sem akarja. Azért, hogy visszaszerezze felesége bizalmát, Matthew olyan lépésre szánja el magát, amelyre ha fény derül, ismét és mindörökre börtönbe juttatja. A megváltás reményében azonban hajlandó mindent kockára tenniCharles Martin (Megíratlanul, Égzengés) regénye gyönyörű történet egy férfiról, egy nőről és az egyetlen dologról, ami segíthet túlélni minden borzalmat: a reményről

Az íróról:
Képtalálat a következőre: „charles martin író”
BA fokozatát a Floridai Állami Egyetemen szerezte angol szakon, majd folytatta újságírás szakon, végül pedig a Regent Egyetemen doktorált. Jelenleg Jacksonville-ben (Florida) él a St. John folyó mellett, feleségével és három gyermekükkel.
Ez a tizedik magyarul  megjelent könyve.
Kiadó: General Press
Értékelés: 9/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése