2016. december 8., csütörtök

Humbákföldi legenda by Tibi atya



A(z) tibikönyvek.jpg megjelenítése
Tibi atya a napokban jelentette be, hogy megjelent új kötete. Megkeresésünkre a következő szavakkal kommentálta a hírt:
Napvilágot látott legújabb könyvem, a Humbákföldi legenda. A könyv felépítése azokra a kalandregényekre épül, ahol a főszereplő az olvasó, aki a bejegyzések végén található instrukciók alapján eldöntheti, 
melyik oldalra lapoz tovább, merre halad karakterével. A fantasy kalandkönyveket idéző könyv azonban nem tündérmesébe kalauzol minket, hanem Budapesten át Humbákföldére.
Utunk során a legsötétebb társadalmi beidegződéseken kell haladnunk, melyeket posztjaink (és hírportálok cikkei) alatti kommentekből modelleztünk. 
Vadállatias, normagyalázó és végtelenül suttyó szerepbe helyezzük olvasóinkat, mellyel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a kommentek világában ezt a fordított gyomorperisztaltikát ingerlő jelenséget úgy hívják: komfortzóna.

A(z) borito_promo.png megjelenítése
A borítót a világhírű tetoválóművész, Borbás Róbert (a.k.a. Grindesign) tervezte, akinek védjegyei sötét, túlvilági témájú rajzai, melyek passzolnak a könyv szellemiségéhez.  
A 216 oldalas, megbotránkoztató könyvet a budapesti és a pécsi Humbák Művekben szerezhetitek be, illetve a Librit leszámítva a nagyobb könyvesboltokban. 

Szeretettel várunk mindenkit könyvbemutatónkra, a Humbák Művekben (1073 Erzsébet krt. 12) december 12-én (hétfőn), 19 órakor!Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/919205261543322/

További hírünk, hogy hosszas huzavona után visszaszereztük, az azóta Oravecz Nóra nyomán botránykönyvnek minősített Tibi atya füves könyvét is, így mostantól az is újra nyomtatásba kerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése