2016. december 14., szerda

Bookline Irodalmi Brunch-Winkler Róbert-el




De kinek kell a rovarvilág gepárdja? –
A Bookline Irodalmi Brunch decemberi vendége Winkler Róbert, a Nagyvárosi természetbúvár szerzője



A Hadik soron következő Bookline Irodalmi Brunch-án, december 17-én Winkler Róbertet faggatja Barabás Éva. A szombat délelőtti gasztronómiai és kulturális eseményen az újságíró-műsorvezető és a népszerű tévés beszélgetnek Winkler legújabb könyvéről, az idén megjelent Nagyvárosi természetbúvárról. A korábban a Magyar Narancs hasábjain közölt, kultikussá vált szövegek ebben a kiadásban felfrissültek, sőt, remek természetfotók és grafikák segítségével kapunk teljes képet arról, milyen állatok élnek a közvetlen közelünkben. De nemcsak a hiánypótló családi ismeretterjesztő könyvről, hanem Winkler Róbert pályájáról, a kihagyhatatlan autókról és gasztronómiáról is szó esik.

Olyan kérdésekre is választ kapunk ezen a délelőttön, hogy a cinke hogyan lett egy tejivó bűnszövetkezet tagja, vagy miért nem akar senki házi kedvencnek egy csótányt, miközben az a rovarvilág gepárdja. Winkler Róbert minden bizonnyal elmeséli, hogy az olykor az ablakuk alá is bemerészkedő aranysakál hogyan győzte le a Velociraptort.

Aki kíváncsi a válaszokra, az minden bizonnyal maga is vérbeli nagyvárosi természetbúvár és ott a helye december 17-én Bookline Irodalmi Brunch-án, ahol Winkler Róberttől még névre szóló dedikációt is kérhet.
A Nagyvárosi természetbúvár rendhagyó kiadvány, hiánypótló ötvözete a szakmailag is hibátlan ismeretterjesztésnek és a szórakoztató irodalomnak.

Bookline Irodalmi Brunch
Időpont: 2016. december 17. 11:00 – 12:30
Helyszín: Hadik, Budapest, 1111, Bartók Béla út 36.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése