2017. február 2., csütörtök

A könyvpiac megmentője

A kialakult válságos könyvpiaci helyzetben a Libri-Bookline Zrt. fontosnak tartja, hogy a nehéz helyzetbe került kiadók mellé álljon és segítsen.

Az átlátható működést és törvényszerűséget mindig szem előtt tartó Libri-Bookline Zrt. vállalja, hogy az Alexandra által generált válságos könyvpiaci helyzetben a következő fél évben 30 napos fizetési határidővel fizet partnereinek a piacon megszokott 60-90 nap helyett.

A fizetési határidő csökkentése sokat jelent a kiadóknak, amelyek az előző években tapasztaltaknál is súlyosabb likviditási gondokkal küzdenek. A könyvpiaci sajátosságok miatt az évvége a legnagyobb bevételi forrást jelenti a könyvszakma szereplőinek, az év többi részében a kiadók és a kereskedők is zömmel hitelkeretükből fedezik kiadásaikat. A Libri-Bookline által biztosított gyors elszámolás segíti, hogy a nehéz helyzetbe került cégek rendezni tudják tartozásaikat, ezzel csökkentve a válság további terjedését.
 
A Libri-Bookline Zrt. felelős könyvpiaci szereplőként ezzel a gesztussal kíván és tud segíteni a kiadók likviditási nehézségein.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése