2017. július 20., csütörtök

Autistic Art Alapítvány a Libri csoport támogatásával

Idén is segíti a gyerekjóléti szervezeteket a Libri tavaly elindított adományozási programja, ami 2017-ben a 10 autista lakóotthont támogató Autistic Art Alapítvány mellett tette le voksát. Az Alapítvány 10 civil fenntartású autista lakóotthont támogat, ahol több mint 200, önálló életvitelre nem képes fiatalt látnak el. A lakóotthonok közül 6-ban különleges művészetterápiás foglalkozást is fenntartanak, ahol a fiatalok alkothatnak. A foglalkozások terápiaként és egyedi forrásteremtésként is működnek: a kiemelkedő alkotások megjelennek az alapítvány saját dizájnmárkájának termékein, kiállításokra és aukciókra is viszik őket.


A Libri adományozási programja értelmében 2017-ben az Autistic Art munkáját a libri.hu oldalon összegyűjtött pénzadomány mellett könyvcsomaggal és egy könyves-kulturális programmal is támogatja. A Libri weboldalának látogatói 200 Ft-os adományjegyek megvásárlásával támogathatják a nyertes alapítványt fél éven át, július 20-től december 31-ig.

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. 2016-ban elindított támogatási programja a gyerekjóléti szervezetekre fókuszál, a pályázat tavalyi nyertese a Szurikáta Alapítvány volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése