2016. július 16., szombat

A könyvről:
Nicholas Sparks - Engem láss!
Colin és Maria útja egy éjjel, a szakadó esőben keresztezi egymást. Olyanok, akár a tűz és a víz: a fiú megannyi rossz döntése, erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a helyes úton maradjon, a lány azonban le sem tért róla: maga a megtestesült józanság, mértékletesség, és szinte csak a munkájának él. A viharos, váratlan találkozás mindkettejük sorsát megpecsételi, és hamarosan rájönnek: egész életükben másra sem vágytak, csak egymásra. Bimbózó szerelmüket azonban igencsak próbára teszi, amikor felbukkan valaki Maria múltjából. Fenyegető üzenetei fenekestül felforgatják a két fiatal mindennapjait. Vajon ily nehéz időkben is képesek megőrizni szerelmüket, vagy a bosszú lángjai elemésztik a kettejük között kialakult köteléket?
Nicholas Sparks legújabb, mély érzelmekkel és borzongással teli regényének lapjain egy férfi és egy nő egymásra találásának lehetünk a tanúi, összefonódó sorsukban lépten-nyomon megmutatkozik a szeretet, a szerelem és az összetartás ereje. Maria és Colin pedig arra is ráébred: ahhoz, hogy a másik fél valódi énjét megismerjük, a szemünk helyett a szívünkkel kell látnunk.


A szerzőről:
Képtalálat a következőre: „nicholas sparks”
Nicholas Sparks (1965, Omaha, Nebraska, USA): író és filmproducer. Az eddigi összes könyve szerepelt már a New York Times bestseller-listájának élén. Fő témái a hit és a szeretet. Sokat jótékonykodik: alapítványa az észak-karolinai Notre Dame egyetemen ösztöndíjakat tart fent, illetve egy keresztény iskola megalapításában is részt vállalt New Bernben.

Kiadó:General Press

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése