2016. április 5., kedd

A General Press Könyvkiadó áprilisi újdonságai


Szerelmünk lapjai szerzőjének új regénye!


Nicholas Sparks: Engem láss!

Nicholas Sparks: Engem láss!Colin és Maria útja egy éjjel, a szakadó esőben keresztezi egymást. Olyanok, akár a tűz és a víz: a fiú megannyi rossz döntése, erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a helyes úton maradjon, a lány azonban le sem tért róla: maga a megtestesült józanság, mértékletesség, és szinte csak a munkájának él. A viharos, váratlan találkozás mindkettejük sorsát megpecsételi, és hamarosan rájönnek: egész életükben másra sem vágytak, csak egymásra. Bimbózó szerelmüket azonban igencsak próbára teszi, amikor felbukkan valaki Maria múltjából. Fenyegető üzenetei fenekestül felforgatják a két fiatal mindennapjait. Vajon ily nehéz időkben is képesek megőrizni szerelmüket, vagy a bosszú lángjai elemésztik a kettejük között kialakult köteléket?

Nicholas Sparks legújabb, mély érzelmekkel és borzongással teli regényének lapjain egy férfi és egy nő egymásra találásának lehetünk a tanúi, összefonódó sorsukban lépten-nyomon megmutatkozik a szeretet, a szerelem és az összetartás ereje. Maria és Colin pedig arra is ráébred: ahhoz, hogy a másik fél valódi énjét megismerjük, a szemünk helyett a szívünkkel kell látnunk.


 

Jeffrey Archer: Ütött az óra – Clifton-krónika 6.

Jeffrey Archer: Ütött az óra – Clifton-krónika 6.A Clifton-krónika hatodik, utolsó előtti kötetében végigkísérhetjük a Barrington és a Clifton család tagjainak életét az 1970-es éveken. Ez az az évtized, amely a világpolitika színterén is példátlan változásokat hozott, és hasonlókat tartogat a főszereplők számára is.
Az Emma Barrington ellen indított per végkimenetele egy hajszálon múlik csak, az asszony azonban visszautasítja a védelmére felsorakozókat. Testvére, Giles a Berlinben ragadt szerelme után epekedik, csakhogy Karin kiszabadításához fel kellene adnia politikai karrierjét. Sebastian Clifton találkozik egy gyönyörű és okos indiai lánnyal, akinek a jövőjét azonban már elrendezték a szülei, kiválasztva számára a megfelelő férjjelöltet. Édesapja pedig, a világhírű író, Harry Clifton továbbra is minden követ megmozgat, hogy kiszabadítsa Anatolij Babakovot a szibériai fogságból, de a bátor orosz férfi leleplező kézirata még mindig újabb és újabb veszedelmet hoz a fejére...

A Clifton-krónika legújabb kötete (Majd az idő eldönti, Apám bűne, Féltve őrzött titok, Gondold meg, mit kívánsz!, Erősebb a kardnál) szokás szerint lenyűgöző fordulatokkal bizonyítja, hogy a szerző a cselekményszövés mestere.


 

Simona Ahrnstedt: Egyetlen éjszaka

Simona Ahrnstedt: Egyetlen éjszakaA svéd pénzügy kegyetlen világában a bizalom a legfontosabb árucikk.
Senki sem tudja ezt jobban a könyörtelen, megállíthatatlan befektetőnél, David Hammarnál, aki épp a nagy múltú, több milliárd koronát érő vállalat, az Investum átvételét tervezi. Támogatóként azonban szeretné maga mellett tudni a tulajdonos család egyik tagját – Natalia de la Gripet.
Az elegáns és tehetséges Nataliát hajtja a vágy, hogy megállja a helyét egy férfiak által uralt világban. David váratlan ebédmeghívása azonban kíváncsivá teszi. Mindenki tudja, hogy a férfi gazdag, veszélyes, és fittyet hány a szabályokra – a nő azonban hamarosan rájön, hogy David múltja súlyos tragédiát rejt.
Bár mindketten tisztában vannak azzal, hogy a kapcsolatuknak nincs jövője, mégsem tudnak ellenállni a kettejük között fellobbanó szenvedélynek. És ahogy a vége felé közeledik a forró nyár, egy megdöbbentő titkokhoz is közelebb kerülnek, és így kénytelenek lesznek szembenézni legbelsőbb félelmeikkel, vágyaikkal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése