2016. január 31., vasárnap

Laura és a fekete démon csókja

Mágia, borzongás és kaland - izgalmas utazás a varászlat világába

A sztori:
"Egyszeriben jéghideg lett. A tűz ropogott, pattogott, és hangosan felbőgött. Méteres csóvák csaptak fel az égre, mintha valami fékezhetetlen erő táplálná őket. Amikor a zúgás elhalt, és a vadul lobogó lángnyelvek is megnyugodtak, egy alak jelent meg a tűzben."

Laura Leander azt hitte, hogy a küzdelem a Fény harcosai és a Sötétség erői között egyszer s mindenkorra véget ért. De amikor öt fiatal életre kelt egy több száz éves démont, Laura élete legsötétebb kihívása elé néz. A Fény Őrzőjeként már szinte teljesen tökélyre fejlesztette fantasztikus képességeit. De vajon elég lesz ez, amikor körülötte minden a feje tetejére áll?

Az íróról:
Képtalálat a következőre: „peter freund”
Peter Freund német író, forgatókönyvíró és filmproducer. Jelenleg Berlinben él és alkot. Már a nyolcvanas évek vége óta ír regényeket és novellákat a forgatókönyvek mellett. Eddigi legsikeresebb műve a Laura Leander sorozat, amely a fiatalokat és a felnőtteket egyaránt elbűvölte. A regények rendre felbukkantak a sikerlistákon, tizenkilenc nyelvre fordították le, és huszonkét országban adták ki őket.


 


Az Alexandra TOP listája a 11-14 éves korosztálynak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése