2017. november 27., hétfő

Berek Edit: Pokoltúra - Könyvbemutató


Várunk minden kedves érdeklődőt 2017. 11. 28-án 18 órára
Konyha Étterembe, Berek Edit: Pokoltúra című könyvének bemutatójára.

A szerzővel Szurovecz Kitti író, újságíró és Faragó Melinda pszichológus beszélget.

Az eseményről bővebben:
https://www.facebook.com/events/1873893316259567/
Berek Edit:
Pokoltúra

Amikor egy család szembenéz a rákkal…
„T. vagyok. Negyvenöt éves. Ez az ítélet napja. Az orvos pillanatokon belül közli a szövettan eredményét.”
A családanya, amint szembesül a diagnózissal, felveszi a kesztyűt a halálos kórral. Végiggondolja tönkrement házasságát, megromlott kapcsolatait, és harcolni kezd az életéért. És ebben a harcban nemcsak a méhnyakrákkal kell megküzdenie, hanem családtagjainak nagyon különböző – hol támogató, hol visszahúzó – viselkedésével is. Ahogy halad előre az idő, zajlanak a kezelések, úgy válik a két gyermek egyre érettebbé, az anya támaszává. És közben egyre többet megtudnak egymásról, önmagukról.
Pokoltúra utazás az emberi lélek legmélyére. Azt mutatja be, egy végzetes betegség mennyire változtatja meg egy négytagú család mindennapjait. Mennyire alakítja át a kapcsolatainkat, egymáshoz fűződő viszonyainkat, sőt akár a személyiségünket is. 



Megrendelhető itt.

Olvass bele a könyvbe itt.

A szerzőröl: Berek Edit
1987. május 19-én született Debrecenben. Gyermekéveit Berettyóújfaluban töltötte. Középiskolai tanulmányait Békés megyében, a mezőberényi német-magyar két tanítási nyelvű gimnáziumban végezte. Írói affinitása már a középiskolai évek alatt megmutatkozott, ahol a gimnáziumi újság szerkesztőjeként tevékenykedett. Főiskolai diplomáját Budapesten a BGE – PR, szóvivői szakán szerezte, mely évek alatt az elektronikus médiában is kipróbálta magát. 
Művészetére 20. századi írók és költők hatottak, leginkább Márai és Radnóti.
Első könyve Lélekvesztő címen, 2014. őszén jelent meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése